Kolding Netavis

Paul Erik Planitzer meldt ind i storkredsbestyrelse

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Paul Erik Planitzer. Privatfoto.

Den 27. februar havde Kristen Demokraterne generalforsamling i Haderslev kommune. Her blev Mirjam Fibiger valgt ind som formand, indtil partiet skal i gang med kommunevalget, hvor hun igen bliver partiets spidskandidat sammen med Paul Erik Planitzer.

Paul Erik Planitzer blev desuden indmeldt i storkredsbestyrelsen for Sydjylland på deres generalforsamling i mandags.

Paul Erik Planitzer er kendt som psykoterapeut i Vojens-området. Han har arbejdet med mange afskygninger af udfordringer hos mennesker, men er dog nok mest kendt for sit speciale i angstbehandling. Det har han også har skrevet to bøger om.

Op gennem årene har han hjulpet både børn og voksne som har været i behandling i psykiatrien og som ikke fik de resultater af behandlingen i det offentlige som de havde håbet på. Dette, plus flere samfundsmæssige udfordringer, har været en vigtig faktor til at han nu også går ind i politik.

-Hvis vi skal forandre noget, så må det ske fra et højere sted fortæller han i en pressemeddelelse.

Et argument er, at man i psykiatrien arbejder med eksponeringstilgange og diagnoser i stedet for at arbejde med selve mennesket.

En anden ting som han mener samfundet svigter er blandt andet i retten til IKKE at dø alene.

-Det er uværdigt, som vi behandler vores ældre, at vi ikke sikrer at de tidsnok kommer på et plejecenter eller lignende, siger Paul Erik Planitzer.

Han mener også, at vi er spændt alt for hårdt for i hverdagen, der er for meget stress og jag, vi skal passe arbejde, børn og fritidsaktiviteter, når vi endelig har fri bliver der ikke tid til at ”synke” ned og få ro på i kroppen og ikke mindst sindet, så er det pludselig mandag morgen og vi suser igen ud af døren tilbage på jobbet.

Paul Erik Planitzer ser sig selv bedst placeret i regionen, hvis der skal gøres en forskel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel