Kolding Netavis

Pas på: Fem uheld bare i Kolding-området

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Det er pivglat derude, lyder det både fra Kolding Kommune og Sydøstjyllands Politi.

Hvis du skal ud at køre lørdag morgen, så tag dig ekstra god tid. Området har været ramt af isslag eller “sort is”.

-Det har resulteret i en del uheld her i politikredsen. Alene i Kolding-området har der været fem uheld. Ingen er heldigvis kommet til skade, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Jeppe Thranum, til Kolding Netavis ved 05.15-tiden lørdag morgen.

Et af uheldene skete på Platinvej i Kolding, mens de resterende fire uheld er sket på motorvejsnettet i Kolding Kommune. Det seneste uheld skete ved 01.30-tiden.

Advarer mod isslag

Kolding Kommune advarer også mod glatte veje.

-Isslag natten til lørdag har gjort veje, stier og fortove meget glatte, så kør og gå forsigtigt, hvis du skal ud i trafikken. Mange steder regnede det i aftes, og regnen har skyllet salten væk fra vejene. Vi har sendt alt materiel – 25-30 køretøjer – ud for at salte. Natten igennem har vi kørt på de store A- og B-veje, og fra kl. 02 har vi også kørt på cykelstier og kommunale fortove. De mindre veje kommer vi først til senere, så her skal man køre ekstra forsigtigt. Selv om der saltes med alt mandskab, så kan der også i morgen- og formiddagstimerne være risiko for glatte veje, da vejtemperaturerne vil ligge under frysepunktet, skriver kommunen i et opslag på Facebook.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel