Kolding Netavis

Nyt medlem i regionsrådet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Marianne Thomsen (SF) indtræder i regionsrådet i Region Syddanmark. Foto: Ulla Asmussen.

Marianne Thomsen (SF) indtræder i regionsrådet i Region Syddanmark.

Vicky Bender Lorenzen (SF) har bedt om at blive fritaget for sit regionsrådshverv på grund af sine civile forpligtelser. Derfor indtræder Marianne Thomsen som regionsrådsmedlem i SF’s regionsrådsgruppe i Region Syddanmark.

Marianne Thomsen arbejder som lektor og studievejleder på gymnasiet HTX Lillebælt og er bosat i Skærbæk. Hun har tidligere været byrådsmedlem i Fredericia Kommune.

Hun indtræder i udvalgene: Regional udvikling, Uddannelse og arbejdskraft og Videnskabsetisk komité.

– Jeg er meget optaget af den grønne dagsorden, som jeg mener er ekstrem vigtig, og hvor vi simpelthen har en bunden opgave. Men også uddannelse har min store interesse, da jeg via mit daglige arbejde ser, hvor vigtigt det er, at vi skaber nogle gode uddannelsesmuligheder for ALLE unge. Der er desværre for mange unge, som mistrives, og som har brug for en håndsrækning, således at de kan føre deres planer og drømme ud i livet. Jeg ser frem til at kunne gøre en forskel i regionsrådet, fortæller Marianne Thomsen (SF).

Villy Søvndal tilføjer:

– Vi ser i SF’s regionsrådsgruppe frem til samarbejdet med Marianne. Hun har jo dels mange års erhvervserfaring, som vi kan drage nytte af, og så kender hun til det politiske håndværk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *