Kolding Netavis

Ny stjernespækket krimiserie

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Nordic Entertainment Group.

Viaplay blænder op for en ny stjernespækket krimiserie.

Christoffer Boe (Journal 64, Kriger) er på vej med sin nye psykologiske krimiserie FORHØRET. De danske seere kan se frem til at se et stjernespækket cast, med hovedrolleindehaver Ulrich Thomsen og en perlerække af medskuespillere, der inkluderer Trine Dyrholm, Nikolaj Lie Kaas, Lars Mikkelsen, David Dencik, Søren Malling, Lars Ranthe, Clara Rosager, Katrine Greis-Rosenthal og Alma Ekehed Thomsen på rollelisten. Det oplyser Nordic Entertainment Group.

Serien følger efterforskeren Bjørn (Ulrich Thomsen), der dykker dybere og dybere ned i Københavns underverden i jagten på sin datters morder. Forslået, rasende og sorgfuld begynder Bjørn at kortlægge det sidste døgn i datterens liv. Det sender ham på en vanvittig rejse gennem natten, hvor han møder de mennesker, der hver især betød noget afgørende for hans datter, og som afslører et net af sandheder, løgne og kriminelle handlinger, som er vævet ind i hendes og Bjørns eget liv.

Nu løfter Viaplay sløret for den første teaser og giver seerne et lille indblik i det helt specielle univers, som FORHØRET er bygget op om omkring. Serien er helt unik, da hvert afsnit udspiller sig i dialogen mellem to mennesker – det er den dramatiske kamp mellem to sind, vi er vidner til, og det giver en fortættet og anderledes stemning.

På den visuelle side er Christoffer Boe kendt for sin stærke stil, og i FORHØRET tager han skridtet videre, hvor alt er fint-slebent ned til mindste detalje. FORHØRET er en æstetisk rejse igennem seriens otte episoder, otte forhør, i jagten på at finde morderen.

Serien får premiere på Viaplay fredag d. 15. november og her udgives alle otte episoder. Serien er skabt og instrueret af Christoffer Boe og skrevet i samarbejde med Jakob Weis.

Se teaseren nedenunder…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *