Kolding Netavis

Ny Site Manager sætter fart på investeringer

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Alfa Laval en af Koldings største arbejdspladser med over 800 medarbejdere. Pressefoto.

Bjarne Søndergaard er ny Site Manager hos Alfa Laval Kolding, hvor hans primære fokus bliver at sikre virksomhedens fortsatte konkurrencedygtighed.

Det gælder også rekruttering og fastholdelse af medarbejdere og udvikling af endnu mere bæredygtige løsninger til blandt andet fødevareindustrien og den farmaceutiske industri, hvor langt de fleste kunder befinder sig.

I sin nye rolle som Site Manager for Alfa Laval Kolding, der omsætter for omkring to milliarder kroner, får Bjarne Søndergaard ansvaret for den løbende forretningsudvikling, hvor særligt konkurrencedygtigheden er i skarpt fokus hos industrivirksomheden, der udvikler og producerer flowteknisk udstyr til blandt andet fødevareindustrien og den farmaceutiske industri.

-Det er vigtigt, at kunderne oplever, at vi holder, hvad vi lover, og at kvaliteten på vores produkter og services er som lovet. Derfor foretager vi også de investeringer, der er nødvendige for at sikre os det nyeste udstyr og understøtte en fortsat øget digitalisering, forklarer Bjarne Søndergaard i en pressemeddelelse.

Kraftig vækst de senere år

Alfa Laval har de senere år oplevet kraftig vækst, og den hidtidige Site Manager Ole Rudbeck Petersen vil fremover som President for Business Unit Hygienic Fluid Handling koncentrere sig 100 procent om den globale forretning, hvor Alfa Laval Kolding indgår som en vigtig virksomhed.

Alfa Laval Kolding er Alfa Laval-koncernens globale videncenter for test og udvikling af udstyr til væskehåndtering. Virksomheden er desuden en af Koldings største arbejdspladser med over 800 medarbejdere.

-Alfa Laval Kolding er og skal fortsat være et godt sted at arbejde, og vi prioriterer derfor vores kultur og sammenhængskraft i virksomheden højt. Vi skal fortsætte med at udvikle os som en attraktiv arbejdsplads, hvor muligheden for både personlig og faglig udvikling er i højsædet, og hvor forskellige fagligheder og nationaliteter arbejder sammen på kryds og tværs, siger Bjarne Søndergaard.

Et tredje vigtigt fokusområde for den nye Site Manager er virksomhedens konstante arbejde med bæredygtighed, hvor der blandt andet arbejdes med reduktion af el- og varmeforbruget i både produktionen og selve produktudviklingen af væskehåndteringsudstyr.

Bjarne Søndergaard har været en del af Alfa Laval, siden han startede i koncernen i 1981 og har igennem årene haft en række forskellige stillinger med ansvar for aktiviteter i blandt andet Sverige, USA og England.

Han kommer senest fra en stilling som Vice President Head of Product Management. Privat er han bosiddende i Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel