Kolding Netavis

Ny mulighed for håndsrækning til lokale projekter

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Deltagerne i 10 til Forskel skal selv indsamle stemmer nok til at vinde konkurrencen. Pressefoto.

Konceptet 10 til Forskel hylder lokale initiativer og sætter fokus på projekter, der gør en forskel.

Med Spar Nord Fondens koncept 10 til Forskel er det nu igen muligt for foreninger og ildsjæle at tilmelde gode og vedkommende projekter til en månedlig afstemning, hvor Fonden sætter 10.000 kroner på højkant.

Deltagerne i 10 til Forskel skal selv indsamle stemmer nok til at vinde konkurrencen, der afgøres ved udgangen af hver måned.

-10 til Forskel er en rigtig god mulighed for at realisere projekter, der samtidig engagerer og skaber sammenhold blandt deltagerne. Hver måned er der 10.000 kroner på spil og en ny mulighed for at realisere projekter til glæde og gavn for det lokale foreningsliv, siger fondsdirektør i Spar Nord Fonden, Bo Uggerhøj, i en pressemeddelelse.

En fælles indsats

Særligt det lokale foreningsliv har de seneste år været præget af følgerne af coronakrisen og begrænsede muligheder for at kunne mødes om fritidsaktiviteter og ikke mindst det fællesskab, de ellers trofast har været en del af:

-Det lokale foreningsliv har brug for en hjælpende hånd til at få hjulene i gang igen, så de gode fællesskaber fortsat kan udvikles og opstå. Det vil vi i Spar Nord Fonden gerne bidrage til, tilføjer Bo Uggerhøj.

Spar Nord Fonden opfordrer alle i foreningsdanmark til at benytte muligheden for at vinde 10.000 kroner til at gøre en forskel.

Nemt at deltage

For at kunne deltage i 10 til Forskel skal en video uploades på www.10tilforskel.dk. Her kan deltagerne præsentere deres projekt, hvem de er, hvad pengene skal bruges til – og ikke mindst forklare hvorfor andre skal stemme på netop deres projekt.

Målet med 10 til Forskel er at styrke lysten til at tage initiativer, som både i sin tilblivelse, i arbejdsprocessen og i udførelsen kan gøre andre glade og rigere på gode oplevelser. Gennem årene har Spar Nord Fonden set, at 10 til Forskel kan sprede glæde af flere omgange – først med de mange grineflip og fælles flid, når den lille video skal optages, og senere igen hvis man også bliver månedsvinder med udsigt til 10.000 kroner.

Spar Nord Fonden opfordrer ildsjæle fra klubber, foreninger, skoler, børnehaver og kulturelle institutioner i hele Syd- og Sønderjylland til at uploade deres gode projekter.

Det er helt enkelt: Upload jeres video. Stem. Gør en forskel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel