Kolding Netavis

Nu er planerne klar til udbygning af Lyshøjskolen

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Sådan kommer udbygningen af Lyshøjskolen til at se ud. Pressefoto.

Når udbygningen af Lyshøjskolen påbegyndes næste år bliver det ud fra det tilbud, som Ommen, RUM og ISC sendte. -Det bliver en kæmpe gevinst for både skolen og lokalområdet, siger skoleleder Anders Svendsen.

Lyshøjskolen i Kolding er vokset til en størrelse, hvor der er både mangel på plads og faciliteter. I foråret 2021 indbød Kolding Kommune derfor interesserede entreprenører til at byde på udvidelsen af skolen og nu er vinderen fundet.

Når udbygningen forventet påbegyndes i marts 2022 bliver det ud fra det tilbud som totalentreprenøren Ommen a/s, arkitektfirmaet RUM as og ingeniørfirmaet ISC Rådgivende Ingeniører A/S har afgivet. Og det vindende tilbud falder i god jord hos skoleleder Anders Svendsen, der også var en del af bedømmelsesudvalget.

-Det er en kæmpe gevinst for lokalområdet, når vi som den lokale skole både får en udbygning og en tiltrængt opdatering. Vi får mulighed for at samle vores forskellige afdelinger og klassetrin og vi får lokaler, som vi kan indrette til inspirerende læringsmiljøer, der er kodet til fagene, siger skolelederen, der glæder sig til udvidelsen af skolen begynder.

-Vi glæder os, for vi får mulighed for at udvikle undervisning, der spiller sammen med de nye rammer, slutter Anders Svendsen.

Tilbuddet fra totalentreprenøren Ommen a/s scorede flest point i projektkonkurrencen mod to andre totalentreprenører.

Se billederne nedenunder…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel