Kolding Netavis

NG Recycling åbner nyt anlæg i Kolding Havn

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
NG Recycling har åbnet deres nye anlæg beliggende i Kolding Havn. Foto: NG Recycling.

NG Recycling har åbnet deres nye anlæg beliggende i Kolding Havn. Det vil give dem mulighed for at tilbyde genanvendelsestjenester inden for jern og metaller i Danmark.

Det nye anlæg i Kolding vil fungere som en central hub for eksport af sekundære råvarer til stålværker i hele Europa. Ved brug af moderne teknologi og effektive processer vil NG Recycling modtage jern og metaller fra kommuner, industri og omdanne dem til nye råvarer.

NG Recycling har også et åbent område, hvor varerne kan modtages til handel og eksport til hele Europa.

-Reaktionerne har været meget positive. Det varede ikke længe, før spændende aktører kontaktede os. Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere tror vi på, at kunne omsætte udfordringer til muligheder. Vi opfordrer alle til at kontakte os på Kolding Havn for, at udforske de forskellige muligheder inden for jern, metaller og elektronik, fortæller Martin Reinert, administrerende direktør i NG Recycling.

NG Recycling har etableret et strategisk partnerskab med Kolding Havn og Svane Shipping, hvilket sikrer en robust og effektiv logistikpartner. Det sikrer, at de genanvendte råvarer når deres destinationssteder på en sikker og effektiv måde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel