Kolding Netavis

“Minkavlerne” kommer i en tredje sæson

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
"Minkavlerne" gør klar til en tredje sæson. Foto: Per Arnesen/TV 2.

Tredje sæson løber formentlig over skærmen i 2022.

Hvis du elsker den danske serie “Minkavlerne”, så er der gode nyheder. Serien vender nemlig tilbage med en tredje sæson, oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

En krimikomedie med fantastiske karakterer

Minkavlerne’s anden sæson er – ligesom første sæson – set mest på TV 2 Play, hvor især snigpremiererne er meget populære. Snigpremiereseningen er ikke en del af de seertal, som offentliggøres af Kantar. Og anden sæson har klaret sig lige så flot som den succesfulde første sæson i 2019.

-“Minkavlerne” har med sin særegne tone formået at ramme utroligt bredt. Jonas Mogensen og Kasper Gross er – med deres store kendskab og kærlighed til livet som trængt landmand – lykkedes med at skabe en krimikomedie med fantastiske karakterer, som vi elsker at være sammen med, siger Lea Løbger, TV 2s executive producer på “Minkavlerne”.

Foruden Jonas Mogensen og Kasper Gross i rollerne som brødrene Allan og Martin har holdet af skuespillere i den igangværende sæson bestået af blandt andre Niels Hausgaard, Kirsten Lehfeldt, Ruben Søltoft, Frank Hvam, Mia Lyhne, Anna Stokholm og Bodil Jørgensen samt Mick Øgendahl, der også har instrueret anden sæson.

-Det er for tidligt at løfte sløret for, hvad der kommer til at ske i tredje sæson. Men vi kan glæde os til et gensyn med de karakterer, vi elsker, og måske et par nye ansigter. Jeg kan godt love, at det ikke bliver kedeligt – og mon ikke Allan og Martin kommer i problemer igen, slutter Lea Løbger.

Netop nu er Jonas Mogensen og Kasper Gross i fuld gang med at skrive manuskript. Optagelserne går i gang til september og kan formentlig ses i 2022.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel