Kolding Netavis

Mindre by gør et stort scoop

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Den lille by ved Lunderskov har gjort et scoop.

Jordrup, der ligger 11 kilometer fra Lunderskov, har gjort et scoop. Jordrup Forsamlingshus har nemlig fået en aftale i hus om, at Dansk Slager Parade 2019 kommer forbi landsbyen.

Både etablerede navne som Bjørn Tidemann og Bjarne Lisby er med, men der kommer også et nyt ansigt med.

Dansk Slager Parade finder sted den 19. januar næste år i Jordrup Forsamlingshus. Billetter koster 425 kroner og det er inklusiv en tre-retters menu samt underholdning. Billetter kan købes via mobilnummer 5124 0888. Billetsalget starter mandag den 12. november.

De medvirkende

Bjørn Tidmand, der var en af de bærende kræfter i paradens begyndelse sammen med bl.a. Tommy Seebach, deltager igen i 2019 og giver sine velkendte hits, lige fra “Lille Sommerfugl” og “Brænd mine Breve” til “Nu tager jeg til Dublin” og “Rosen er rød min ven” og mange flere.

Pernille Schrøder kender de fleste fra hendes revyroller i bl.a. Cirkus Revyen og Nykøbing F. revyen, men hun er også en eminent sangerinde, som I kan glæde jer til at opleve.

Bjarne Lisby huskes måske bedst for sangen om “De Gamle Bukser”, og hans humørfyldte underholdning.

Anne Karin Broberg er en af landets populæreste revykunstnere. Hun blev hædret med “Årets Dirch 2017”, men er også kendt for sin deltagelse i Dansk Melodi Grand Prix.

Louise Espersen startede sin karriere med at synge Gitte Hænning sange på så formidabel vis, at Gitte selv roste hende til skyerne. Siden er det blevet til et hav af egne sange, og medvirken på tv flere gange.

Klaus & Servants der i 2018 blev kåret som “Årets Liveband” ved Boxens store dansktopfest er traditionen tro bandet, der bakker alle kunstnerne op og optræder med deres egne suveræne hits. Hvem kender ikke “Herstedvester”, “Bank tre gange” og ”Den bedste pige”.

Showet bindes sammen af konferencier Karin Strand-Holm – kendt fra DK4 tv-showet “Syng med & Tip et hit”.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/ktEzEXLnY-A” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *