Kolding Netavis

Lokal islæt: Nomineret til Danish Design Awards

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Thomas Borregaard er opvokset i Christiansfeld. Her ses han sammen med hans to partnere Micha Grøn og Gry Senderovitz. Pressefoto.

Med indstillingen til Danish Design Awards 2020 er Empelvic for alvor blåstemplet.

Tre umage iværksættere har succes med en simpel metode, der giver stor effekt på livskvaliteten for folk med underlivsproblemer. En jordemoder og en fysioterapeut så et problem i deres praksis omkring behandling af kvinder med bækkenbundsproblemer og fik en god idé. Sammen med bandagist Thomas Borregaard, der er opvokset i Christiansfeld, gav de den fysisk form, og torsdag blev denne idé nomineret til Danish Design Awards 2020 under kategorien Healthy Life.

Kvinders manglende bevidsthed om hvordan man træner bækkenbunden rigtigt, og afhængighed af fagpersoners guidning med hænderne i bækkenbunden, skabte ideen om en simpel pude og metode. Empelvic-Metoden formidler den nyeste viden om bækkenbundstræning og anvendes, når man sidder på Empelvic Puden.

Empelvic Puden er en specialdesignet pude, som giver større bevidsthed og guider brugeren intuitivt til at bevæge sin bækkenbund. Det handler nemlig ikke kun om at knibe, det handler mere om at have en fleksibel og smidig bækkenbund. En ufleksibel bækkenbund kan give problemer som inkontinens, manglende orgasmer og smerter ved sex.

Empelvic Metoden virker og har allerede hjulpet mange kvinder og mænd med deres bækkenbundsproblemer. Der er løbende flere behandlere der får gavn af denne innovative opfindelse, der giver adgang til bækkenbunden og dens fulde potentiale på en ny og enkelt måde. Med nomineringen til Danish Design Awards blåstemples denne nytænkning af hvordan fagprofessionelle og private skal tilgå bækkenbunden.

– Design kan være med til at ændre vores praksis og dermed forbedre livskvalitet og sundhed for mennesker. Det er vi med nomineringen af Danish Design Awards et godt eksempel på, siger Micha Grøn, fysioterapeut og medopfinder af Empelvic.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *