Kolding Netavis

Lokal butikschef fejrede 25-års jubilæum

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Pressefoto.

Mandag den 19. juni var Dagrofa Foodservice-butikken i Kolding pyntet op til fest, da den lokale butikschef Ronnie Dyhrberg-Andersen kunne fejre 25-års jubilæum i virksomheden. Butikken på Marsvej 8 er fødevareleverandør til områdets restauranter, caféer, pizzarier og forsamlingshuse.

Butikschef i Dagrofa Foodservice Kolding, Ronnie Dyhrberg-Andersen, kunne den 19. juni fejre sit 25-års jubilæum, og det blev fejret med receptionsgæster og gode tilbud til kunderne.

Ronnie Dyhrberg-Andersen startede sin karriere i Dagrofa Foodservice tilbage i 1998, hvor han blev ansat i den lokale butik i Esbjerg med tilskud på kommunen. Bortset fra en enkelt afstikker til militæret som værnepligtig var Ronnie Dyhrberg-Andersen de næste mange år i butikken i Esbjerg, hvor han løbende fik mere og mere ansvar for f.eks. øl/vand og frostvarer.

Ronnie Dyhrberg-Andersen endte med at blive forfremmet til souschef i Esbjerg inden, at turen i 2021 gik til Fredericia, hvor han blev butikschef. Der blev han dog i nogle få måneder, hvorefter turen gik til Kolding som butikschef, og her har Ronnie Dyhrberg-Andersen været lige siden.

-Jeg er enormt glad for at være i spidsen for vores butik i Kolding, og hvis det står til mig selv, så kommer jeg til at være her i lang tid. Vi er meget tæt på kunderne, og vi gør os umage med at skabe et særligt miljø, som går udover det traditionelle forhold mellem sælger og kunde. Så kunderne er en vigtig årsag til, at jeg har været i Dagrofa Foodservice i 25 år, men jeg bliver også nødt til at fremhæve de mange gode kolleger, som jeg har arbejdet sammen med gennem årene. Der er en helt særlig ånd, hvor vi går meget op i at yde et højt serviceniveau og give vores kunder kvalificeret faglig sparring, fortæller jubilaren i en pressemeddelelse.

Ronnie Dyhrberg Andersen jubilaeum 02 pressefoto
Her ses butikschef, Ronnie Dyhrberg-Andersen, sammen med Søren Martin Møller, salgschef butik Syd i Dagrofa Foodservice. Pressefoto.

Kernemedarbejder i Dagrofa Foodservice

Søren Martin Møller, salgschef butik Syd i Dagrofa Foodservice, er meget glad for at have Ronnie Dyhrberg-Andersen med på holdet:

-Jeg betegner Ronnie som en kernemedarbejder i Dagrofa Foodservice. Han er en særdeles god ambassadør for os, og Ronnie er utrolig vellidt af kunder, leverandører og kollegaer. Ronnie er altid i godt humør, smilende og klar på en udfordring. De mange deltagere i jubilæumsreceptionen vidner om, at Ronnie er en stærk og lokalt forankret repræsentant for Dagrofa Foodservice.

Alle erhvervsdrivende/selvstændige med et CVR-nummer kan handle hos Dagrofa Foodservice Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel