Kolding Netavis

“Livet er en morgengave”

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Café Liva.

Tirsdag den 21. marts præsenterer Kolding Teaterforening cabaréten ”Livet Er En Morgengave” med Halfdan Rasmussens finurlige tekster.

Det sker i en forestilling, som finder sted på Godset i Kolding. Forestillingen er produceret af Café Liva, og de skriver om den:

-En mand sidder i sin have og nyder tilværelsen…eller… nu er nyder jo så stærkt et udtryk. Men han sidder der i hvert fald…lidt endnu…forhåbentligt…

-Hvordan endte han i denne have, og hvor længe har han egentlig siddet der – og hvorfor er det lige den have, han sidder i?

-Med udgangspunkt i Halfdan Rasmussens mangfoldighed af digte, Tosserier, børnerim og erindringer om det tyvende århundrede, fortælles en eksistentialistisk historie om et mandeliv med både glæder, sorger, svigt og trofasthed – og familiebånd.

På scenen ses Jesper Asholt som Den Danske Mand – akkompagneret af komponisten, kapelmesteren og pianisten Morten Wedendahl & bassisten og arrangøren Elo Lindhardsen. For manuskriptet står Jesper Asholt. Instruktion Jacob Morild.”

Forestillingen ”Livet Er En Morgengave” kan opleves på Godset i Kolding den 21. marts klokken 19.30. Billetter kan købes på www.billetten.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel