Kolding Netavis

Liva får bøde på 30.000 kr. efter Fødevarestyrelsens besøg

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Fødevarestyrelsen valgte, at give Liva Stormarked en bøde på 30.000 kroner samt en sur smiley.

Fødevarestyrelsen var 9. marts på et kontrolbesøg hos Liva Stormarked på Galgebjergvej i Kolding. Det skete efter en henvendelse fra en forbruger.

Det var galt i frugt- og grøntafdelingen, fremgår det af kontrolrapporten fra Fødevarestyrelsen:

-Ved gennemgang af frugt og grønt blev der fundet tre pakker Gestus cocktailtomater, én pakke ØKO økologisk bøftomat og én pakke Gestus blommetomat med synlig råd og skimmelvækst. Herudover blev der fundet én ØKO økologisk aubergine, to Galiameloner, én Gestus agurk, én tomat (løssalg) og én mandarin (løssalg) med synlig råd. Endelig blev der fundet én pose rødløg med synlig råd og begyndende skimmelvækst.

Fødevarestyrelsen gav Liva Stormarked en bøde på 30.000 kroner samt en sur smiley.

Størrelsen af bøden er købmand Michael Bro Christensen ikke helt enig i:

-Bøden er helt ude af proportioner, fordi vi overser nogle pakker med dårlige cherrytomater. Jeg kan ikke forstå, hvorfor bøden skal være så stor, og jeg har derfor også bedt vores brancheorganisation om at klage over den, siger Michael Bro Christensen til jv.dk.

Han erkender, at der ikke skal være rådne grøntsager i butikken.

Liva solgt

Liva Stormarked har butikker på Galgebjergvej og i Domhusgade. Butikkerne er solgt og bliver til Meny fra 1. maj. Butikkerne er ejet af Vivi Bro Gregersen og Michael Bro Christensen, og selvom butikkerne skifter navn og ejer, forsætter de begge deres dagligdag i butikkerne, dog nu som ansatte købmænd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel