Kolding Netavis

Landskendt komponist og dirigent gæster Bramdrupdam

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Phillip Faber giver et foredrag og spiller på flygelet, ved et arrangement i Forum Kolding Bramdrupdam. Foto: Alexander Banck-Petersen.

Den landskendte komponist og dirigent, Phillip Faber, gæster Forum Kolding Bramdrupdam.

Det bliver et dejligt gensyn med den landskendte Phillip Faber, når han giver et foredrag og spiller på flygelet, ved et storstilet arrangement i Forum Kolding Bramdrupdam, torsdag den 29. september.

Aftenen, som er det første store musik-event i Forum Kolding, efter at SlotssøBadet overtog centret i efteråret 2020, starter med en minikoncert med den populære sanggruppe, Solong, som byder op til syng med fra klokken 18.

Mens Solong synger er der mulighed for at krydre aftenen med en middag – som et tilvalg til selve programmet med Phillip Faber.

Der er et begrænset antal pladser, for at holde arrangementet intimt og hyggeligt for alle og derfor opfordrer Slotssøbadet til, at man køber billetter hurtigst muligt – idet man forventer at arrangementet bliver udsolgt.

Phillip Faber, som allerede slog igennem som skuespiller som barn og ung mand, er især blevet kendt for sin rolle som frontfigur på ”Morgensang” og ”Fællessang – hver for sig” på DR-TV, under Corona tiden, hvor Danmark var mere eller mindre lukket ned i store perioder.

Faber har siden 2013 været chefdirigent for DR Pigekoret og herudover også fra 2016 kunstnerisk ansvarlig for Dirigentskolen Malko.

Arrangementet den 29. september, der starter klokken 19, vil også give Phillips personlige fortællinger i forbindelse med det pludselig at være landskendt i forbindelse med de mange tv-udsendelser, han deltog i under nedlukningen i 2020 og 2021.

Billetter til arrangementet koster 245 kroner pr. person og hertil er det muligt at købe mad i forbindelse med arrangementet til 100 kroner pr. person. Prisen er uden drikkevarer. Billetter kan købes her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel