Kolding Netavis

Landbomuseet holder åbent i første uge af skolernes sommerferie

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Landbomuseet Kolding.

Første uge i skolernes sommerferie er uge 26.

Her holder Landbomuseet Kolding åbent fra mandag til og med lørdag. Der vil være forskellige former for aktiviteter.

Du kan erhverve dig et diplom ved at tage en tur på en kæphest på ridebanen, når du har gennemført tre omgange, kan du gå hen til boden og få en slikkepind og et diplom. I caféen kan du gå ind og male mel til pandekager, som du kan bage over det åbne bål, der er placeret på græsset ud for madpakkehuset.

pandekager
Du kan male mel til pandekager, som du kan bage over det åbne bål, der er placeret på græsset ud for madpakkehuset Foto: Landbomuseet Kolding.

Du kan prøve dine færdigheder som smed, ved at tage en tur i smedjen, hvor du kan få lov til at være med til at bearbejde det glohede jern, som kan blive til en pløk eller et hjerte.

Der er udstillinger i stuehuset, længerne og Gåsehuset. Museets egen bod sælger hjemmelavede marmelader, strikkede punge, smedejernshjerter karklude, strømper og så videre. Der er også mulighed for at købe, øl, vand, kaffe, kage og is.

Hvis du vil teste din balanceevne, kan du prøve de forskellige muligheder, som du finder i tumleskoven.

Landbomuseet Kolding har åbent i uge 26, mandag til lørdag fra klokken 10-16. Museet er åbent fra klokken 10-16 om lørdagen, men uden aktiviteter.

Du finder Landbomuseet Kolding på Brødsgårdsvej 52 ved Harte.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel