Kolding Netavis

Kom til Danmarkspremiere på “Eks-mænd”

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Gudmund Thai.

Kolding Teaterforening starter året 2023 med at vise intet mindre end en Danmarkspremiere.

Det er Folketeatrets opsætning af komedien ”Eks-mænd” med undertitlen ”Sku’ vi se at komme videre?”, der vises på Comwell Kolding Teater søndag den 15. januar.

Om handlingen skriver Folketeatret:

En glohed lufthavn i Nordspanien. Kø ved security. Du har tømmermænd, flyet er aflyst, og nu render du ind i en irriterende, selvfed og stortalende blærerøv. Kan det overhovedet blive værre? Ja! … for det var ham, der løb med din kone!

”Eks-mænd” er en humoristisk fortælling om to mænds rejse gennem Europa på slidte dæk og halvtom tank. De to har absolut intet til fælles… på nær: Rygproblemer, manglende stedsans, en eks-kone og en tætpakket midtvejskrise i bagagen.

Med deres helt særlige humoristiske timing og figurtegning fortsætter Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard deres succesfulde parløb på Folketeatret. Denne gang i en nyskrevet road-comedy om afveje og omveje, sandheder og løgne.

Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard har i mange år arbejdet sammen i Cirkusrevyen, men på Folketeatret ses de nu i teatersammenhæng. René Vase og Jannik Fuglsang hører til Danmarks mest benyttede forfattere af revytekster. Her står de for både teksten og instruktionen.

Forestillingen “Eks-mænd” vises på Comwell Kolding den 15. januar klokken 19.30, og billetter kan købes på www.billetten.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel