Kolding Netavis

Koldings 750 års jubilæum fejres i Christiansfeld

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Onsdag fejres Koldings 750 års jubilæum i Christiansfeld.

Onsdag den 20. juni inviterer Christiansfeld Lokalhistorisk Arkiv og Christiansfeld Centret alle interesserede til åbning af udstillingen BY, BORG & LAND.

Vandreudstillingen – BY, BORG & LAND er lokalarkivernes bidrag til fejringen af Koldinghus’ og Koldings 750 års jubilæum. Udstillingen illustrerer samspillet mellem Kolding, Koldinghus og omegnen.

Det skriver Christiansfeld Centret i en pressemeddelelse.

Udstilling lavet af lokalarkiverne

Udstillingen er lavet af lokalarkiverne i Seest, Harte, Lunderskov, Sønder Bjert, Christiansfeld og Vamdrup med støtte fra Kolding Kommune.

– Vi er meget glade for, at vi har fået lov til at lægge lokaler til vandreudstillingen, som vi her hos os har lavet en rammefortælling omkring, fortæller Birgitte Lamp, leder af Christiansfeld Centret.

– Det har samtidig været en stor fornøjelse at lave udstillingen i et tæt og frugtbart samarbejde med Christiansfeld Lokalhistorisk Arkiv.

Udstillingen, der vises i Søstrehuset, suppleres med genstande og billeder fra Christiansfeld Lokalhistorisk Arkiv og Forening, Museet Koldinghus, Else-Marie Hjort og Christiansfeld Centret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *