Kolding Netavis

Kolding får nyt whiskydestilleri

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
I tæt samarbejde med stærke lokale kræfter bygger Trolden helt nyt whiskydestilleri og bryghus. Foto: Trolden Bryghus.

Trolden Bryghus har vokseværk.

Efter næsten 15 år i de gamle fabrikslokaler i Olaf Ryes Gade er pladsen blevet for trang for Koldings bryghus og destilleri, oplyser bryggeriet i en pressemeddelelse.

I tæt samarbejde med stærke lokale kræfter bygger Trolden helt nyt whiskydestilleri og bryghus på 972 kvadratmeter på adressen Nordager 15 i det nordlige Kolding. Når det står færdigt i starten af april 2020 vil gæsterne kunne glæde sig over en endnu mere besøgsvenlig oplevelse med kig til de flotte kobberkedler fra gaden, specialbygget whiskylager, større ølstue og meget mere.

Dermed styrker Trolden sin position som én af Koldings vigtige turistattraktioner, hvilket kommer hele byen til gavn. Kigger man på internationale anmeldelser af de gyldne dråber er der ingen tvivl om, at Kolding ligger helt i top herhjemme på whiskyfronten.

På trods af de udvidede kvadratmeter vil håndværket fortsætte på samme traditionelle vis og i samme ånd, som ved den spæde start i 2005. Der vil blot flyde endnu mere øl, gin og whisky fra hanerne til glæde for alle entusiaster.

I mellemtiden vil lokalerne i Olaf Ryes Gade også fremover summe af aktivitet i produktionen og til rundvisningerne, der trækker flere tusinde gæster til byen hvert år.

Første spadestik til nybyggeriet bliver 1. oktober.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *