Kolding Netavis

Kendt tv-vært skærer i prisen på sin villa

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Lokalbolig Hellerup.

Fem procent lyder måske ikke af meget – særligt, hvis du er en rigtig tilbudshaj, der går benhårdt efter besparelser – men på boligmarkedet kan en rabat i den størrelsesorden udgøre en solid sum.

I den kendte Go’ Morgen Danmark-vært Mikkel Krygers tilfælde, svarer det i hvert fald til intet mindre end en halv million kroner, som du netop nu får i rabat på hans villa i Gentofte, der altså netop er blevet sat ned i pris.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Det betyder også, at den nye udbudspris på det 126 kvadratmeter store hjem i den dyre forstadskommune til København nu sniger sig ned under ti millioner kroner. Udbudsprisen lyder nemlig nu på 9.995.000 kroner.

Selv gav Kryger og hustruen Camille Mynthe Rasmussen lige omkring 5,8 millioner kroner, da de for fire år siden købte huset, der har fem værelser, et stort køkken alrum med fritlagte murstensvægge og en have med et anneks.

På udkig efter en hurtig handel?

Et nedslag i prisen har alle dage været et velkendt træk i ejendomsmæglernes spillebog – særligt når en bolig har været til salg i et stykke tid.

Men den tidligere MGP-værts hjem har dog endnu ikke været særlig længe til salg – det er nemlig bare en måned siden, at Krygers hjem ramte det offentlige danske boligmarked.

Det kan dog være, at Kryger og Rasmussen må væbne sig med tålmodighed lidt endnu; villaerne i Gentofte Kommune har nemlig ifølge Boliga.dks tal en gennemsnitlig liggetid på lidt over tre måneder i øjeblikket.

Udover sin morgenfriske tjans hos Go’ Morgen Danmark, har Mikkel Kryger også været vært på Ramasjang og SommerSummarum. Han og Camille Mynthe Rasmussen har tre børn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel