Kolding Netavis

Julekoncert på Godset

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Pressefoto.

Julebarometeret kommer garanteret helt op i det røde felt, når DR Big Band og Jazz6000 inviterer til årets julekoncert på Godset.

Jazz6000 har i efterhånden en lang årrække kunnet melde udsolgt, når de får besøg af det kæmpestore DR Big Band med deres julekoncert Merry Christmas, baby! – og 2019 er ingen undtagelse. For de heldige der nåede at få billet, venter igen i år en kæmpestor musikoplevelse den 6. december, når DR Big Band garanteret får taget på Godset til at lette af hot julemusik af den slags, som vi alle elsker at synge med på.

Sammen med to af landets allerbedste sangere, Kaya Brüel og Mads Mathias, vil DR Big Band byde på alle de kendte juleklassikere fra hvide jul, bjældeklang til frosne julehjerter, som dog helt sikkert smelter, når orkesteret inviterer til julebal i nisseland på Godset. Årets ”Merry Christmas”-vært er den altid skarpe Signe Molde, der nok især er kendt fra sin tid som vært på programmet ”Quizzen” på DR2, hvor hun grillede danske toppolitikere for åben skærm.

Til årets julekoncert vil Signe Molde med vanligt overskud og glimt i øjet styre slagets gang på scenen og føre publikum sikkert gennem en julekoncert af den festligste slags.

Efter julekoncerten byder Jazz6000 vanen tro på en gratis efterkoncert i Godsets cafe – i år med Bangsgaard’s Burning & Blowing Bonanza-Band, der spiller egne kompositioner i genren risiko-jazz. Der tages chancer og spilles til kanten med håbet om, at både band og publikum undervejs i koncerten oplever at komme på dybt vand, men (forhåbentlig) også kommer sikkert i land igen.

Efterkoncerten med jam starter fredag den 6. december ved 22.30-tiden, og er åbent for alle – også dem der ikke nåede at få billet til Big Band-koncerten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *