Kolding Netavis

Hyr en boligadvokat og undgå ubehagelige overraskelser, når du køber bolig

Betalt indhold
Af Betalt indhold
Foto: Tierra Mallorca/Unsplash.

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

Købsaftale, prisforhandling, skøde og tinglysning? Er du ved at købe bolig og er dette ord, du har svært ved at gennemskue, hvad betyder?

Hos Knudsgaard Advokater kan vi rådgive dig, hvis du er ved at købe ny bolig, hvad end det er hus, andelsbolig eller lejlighed. At købe ny bolig er en kompleks proces, hvor der er mange bolde at jonglere med og nye informationer at forholde sig til.

Ønsker du et boligkøb uden bump på vejen, er det værd at tage et kig på https://www.knudsgaardadvokater.dk/, hvis kompetente og ansvarsforsikrede boligadvokater står klar til at hjælpe, hvis du mangler en boligadvokat i Kolding.

Undgå prisforhandling på egen hånd

Har du fundet dit drømmehus er det værd at forhandle om prisen. Som køber skal du dog være opmærksom på, at ejendomsmægleren altid er på sælgerens side, da sælgeren betaler mæglerens honorar. Mægleren kender som regel markedet og købsprocessen rigtig godt, og som køber kan du risikere at stå du meget alene over for mæglerens erfaring med bolighandler.

Det kan være en svært spiller at være oppe imod, og måske ender du med at acceptere udbudsprisen, fordi du brændende ønsker at få handlen i hus. Her kan en boligadvokat hjælpe dig med at få en fair handel. Hvis du hyrer en boligadvokat, får du en kompetent rådgiver, der udelukkende er på din side og har erfaring med at holde hovedet koldt i disse forhandlinger, så du får din nye bolig til en fordelagtig pris.

Købsaftale uden komplikationer

Når du har forhandlet om prisen, er det vigtigt at du ikke underskriver købsaftalen med det samme, men tager dig tid til at læse den igennem. Købsaftalen er som regel udarbejdet af sælgers mægler, og derfor er det vigtigt at du tilføjer rettelser til aftalen, så den bliver fordelagtig for dig. Her vil din boligadvokat læse købsaftalen med dig, og gennemgå hvad den rent juridisk har af konsekvenser for dig. En boligadvokat kan hjælpe dig med at rette den, så den er formuleret i henhold til dine krav og rettigheder. Husk også at indgå et advokatforbehold. Dette betyder, aftalen først er gyldig, når advokaten har godkendt aftalen.

Dette giver din boligadvokat ekstra tid til at komme med indsigelser til aftalen.

Gnidningsfri tinglysning

Selvom købsaftalen er i hus, mangler der stadig det sidste trin i processen. Boligens skøde skal tinglyses, så det officielt er dig, der ejer ejendommen. Din boligadvokat tager sig af alt det kedelige papirarbejde, der er involveret i dette sidste, men meget vigtige trin.

Din boligadvokat vil udarbejdet skødet og melde til Tinglysningsretten, at du nu er juridisk ejer af boligen – alt du skal gøre er bare at underskrive online.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel