Kolding Netavis

Hotel Koldingfjord indstillet til ærefulde priser

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Hotellet ud til fjorden er indstillet til ærefulde priser.

To af de mest prestigefyldte priser til danske hoteller og konferencecentre kan være på vej til Hotel Koldingfjord.

Hotellet i de smukke omgivelser ved Kolding Fjord er netop nomineret til prisen som “Årets Konferencecenter 2020” af foreningen Danske Konferencecentre.

Allerede torsdag i sidste uge blev Hotel Koldingfjord nomineret til en pris, nemlig prisen for “Bedste Mødedesign” på Danish Meeting & Event Award 2020, der er arrangeret at Kursuslex i forbindelse med deres årlige Nordic Meetings & Events Expo i Forum. Det skriver Hotel Koldingfjord i en pressemeddelelse.

Eneste hotel, der er nomineret til begge priser

Hotel Koldingfjord er det eneste hotel i landet, der er nomineret til begge priser – og for prisen som ”Årets Konferencecenter 2020” er Hotel Koldingfjord det eneste jyske hotel, der er med i opløbet om den ærefulde pris.

– Jeg kunne ikke være mere stolt. Alle på Hotel Koldingfjord knokler hver dag for at levere vedkommende, personlig service til gæsterne. Det er et fantastisk skulderklap at blive indstillet til de to fornemme priser – endda det samme år, siger administrerende direktør på Hotel Koldingfjord, Peder J. Madsen, i pressemeddelelsen.

Begge priser uddeles i løbet af foråret. Hotel Koldingfjord er i skarp konkurrence med dygtige kollegaer fra hele landet. Alligevel håber Peder J. Madsen, at Hotel Koldingfjord kan tage priserne med hjem.

– Vi er velsignet af smuk natur og fantastiske bygninger her på Hotel Koldingfjord. Men begge priser vinder man først og fremmest ved at levere den bedste service og ikke mindst forstå, hvad konferencegæster og mødedeltagere har brug for, når tingene bare skal klappe. Det er vi gode til, og det vil vi da meget gerne anerkendes for med en pris, slutter Peder J. Madsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *