Kolding Netavis

Her er vinderen af Hell’s Kitchen

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Elly Iseni vinder Hell’s Kitchen 2020. Foto: NENT Group.

Efter 11 intense uger stod finalisterne Elly og Peter ansigt til ansigt i en nervepirrende finale: Den sidste service.

På trods af en stærk præstation fra begge deltagere, blev det den selvsikre Elly, der løb med sejren, og dørene til Hell’s Kitchen åbnede sig for hende:

– Jeg er kommet for at vinde, sagde Elly i første afsnit af Hell’s Kitchen, der premierede den 26. august, og dette løfte holdt hun.

De startede 14 deltagere, men én efter én sendte Jakob Mielcke dem hjem, når niveauet haltede og køkkenet sejlede. I Hell’s Kitchen er deltagerne blevet testet i alle kokkebranchens facetter, og på trods af ildebrande i køkkenet, meddeltageres benspænd samt urimelige opgaver, stillet af Mielcke, formåede Elly at holde hovedet koldt og niveauet højt:

– Elly gav fra første dag i Hell’s Kitchen udtryk for, at hun var der for at vinde. En stor udmelding set i lyset af hendes beskedne erfaring. Det gav mig et glimt af hendes karakter, som hun senere formåede at slå fast med syvtommersøm. Nogle gange var selvtilliden så stor, at hun næsten ikke selv kunne bære dens vægt, men med tiden fandt den sit leje. Hun løftede gennem ugerne sit niveau og arbejdede med sine svagheder, mens hun også udviklede sit potentiale på de områder, hun i forvejen mestrede. Elly er en overlever og kæmper enhver kamp, hun bliver sat i, som var det hendes sidste. Hun har vist lederskab, uden at gøre det på bekostning af de andre deltagere, siger Jakob Mielcke i en pressemeddelelse, og fortsætter:

– Derfor er hun en værdig vinder af Hell’s Kitchen.

For Elly har hendes deltagelse i Hell’s Kitchen været en hård, men lærerig rejse:

– At vinde Hell’s Kitchen er en af de bedste stunder i mit liv. Mit mål var at vinde det fair and square. Jeg ville bevise, at jeg kunne tage kampen op, og jeg ville bevise mit værd. Hell’s Kitchen har været medvirkende til, at jeg har lært mig selv bedre at kende – både i forhold til hvad jeg kan, og hvad jeg ikke kan. Hver dag var en kamp, og hvis man ikke var mentalt tilstede, blev man smidt ud. Der var ikke tid til fejl. Jeg er blevet udfordret til det yderste, og jeg er blevet sat i situationer, jeg ikke har oplevet før. Men jeg gav ikke op, og jeg blev ved med at kæmpe, indtil jeg var den sidste tilbage på banen. Jeg er taknemmelig for, at jeg vandt, og jeg er klar på, hvad livet kan byde på af andre udfordringer, siger Elly Iseni.

Finalen blev vist på TV3 onsdag aften.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *