Kolding Netavis

Her er den “nye” X Factor dommer

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Fra venstre ses Simon Kvamm, Oh Land og Thomas Blachman. Foto: Lasse Lagoni/TV2.

Der er udskiftning på den ene af dommerpladserne til X Factor 2024.

Når X Factor 2024 fra januar ruller over skærmen, bliver det med en ny dommer, da Kvamie Liv ikke ville fortsætte. Erstatningen er dog et ansigt, der tidligere har været med som dommer i X Factor – nemlig sangerinden Oh Land. Dermed er hun tilbage efter to års pause.

De to øvrige dommere er Thomas Blachman, der kun har været væk i en enkelt sæson i hele den danske X Factor-historie, som startede i 2008 på DR i sin tid. Og for andet år i træk er Simon Kvamm også blandt dommerne.

Det bliver dermed tre erfarne dommere, der i den kommende sæson skal forsøge at hjælpe deres deltagere hele vejen gennem 15 programmer fra auditions, 6 Chair Challenge og Bootcamp til liveshows.

-Det er ingen overdrivelse at sige, at vi i år stiller med en meget stærk dommertrio. De har alle tre vundet X Factor med hver deres deltager, så det er virkelig tre yderst kompetente, stilsikre og dybt musikalske dommere, der kan talentudvikle og skabe store momenter med deres deltagere,” siger underholdningsredaktør på TV2, Dorte Borregaard.

Maria Fantino indtager værtsrollen

Foruden den nye dommertrio byder X Factor også velkommen til Maria Fantino, der er ny vært, når Danmarks største underholdningsprogram vender tilbage på TV2 og TV2 Play i 2024.

Maria Fantino er kendt som en del af værtsduoen bag podcasten ‘Curlingklubben’. Her har den 28-årige vært siden 2018 været med til at levere public service til særligt den unge målgruppe. Senest har Maria Fantino været en del af lørdagsunderholdningsprogrammet ‘Fantino mod Bonde’ på DR.

Den kommende sæson af X Factor er den sjette på TV2. Thomas Blachman har været dommer i alle seks sæsoner på TV2, det bliver Oh Lands fjerde sæson som dommer, mens Simon Kwamm står foran sin anden sæson.

X Factor 2024 starter i januar måned – nok traditionen tro 1. januar, men det er ikke bekræftet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel