Kolding Netavis

Grand Prix-kanal med kendte gæsteværter

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Basim. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Kan du ikke få nok af alle de gode Melodi Grand Prix-hits, og tæller du dagene til, at det danske Melodi Grand Prix løber af stablen 17. februar, så er der nu noget at dulme længslen med.

JFM Lyd relancerer nemlig den populære Grand Prix Kanal, der blev lanceret sidste år i forbindelse med sidste års Melodi Grand Prix. Det betyder, at alle fra og med i dag kan lytte til alle de største danske og internationale Melodi Grand Prix hits døgnet rundt.

Som noget helt nyt har kanalen allieret sig med en stribe af gæsteværter. Basim, Aura og alle de andre af årets deltagere har lavet deres personlige præsentation af deres egne sange fra Dansk Melodi Grand Prix 2024. Grand Prix-kommentator Ole Tøpholm og flere kendte navne fra Grand Prix-historien kommer også med deres yndlingssange.

-Vi elsker simpelthen Melodi Grand Prix i JFM Lyd! Så jeg er så glad for, at Grand Prix-kanalen er tilbage, og jeg er stolt af, at vi har fået alle nye deltagere til at lave en unik præsentation af deres egen sang, fortæller direktør for JFM Lyd, Søren Bygbjerg, i en pressemeddelelse.

Grand Prix Kanalen er allerede i luften. Du finder den via Classic FM’s app, på ClassicFM.dk og på DAB i det meste af landet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel