Kolding Netavis

Frække fristelser og følelser på overarbejde

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark.

Bliver det break up eller make up? Det er det helt store spørgsmål, når en række modige kærestepar sætter deres forhold på den ultimative test i realityserien ‘Singletown’.

Der venter seerne et helt nyt og unikt reality program, der ikke før er set på dansk tv. I ‘Singletown’ tages pulsen på kærligheden hos en række par, der ikke helt ved, om de står dér, hvor de gerne vil. Skal de blive sammen eller gå hver til sit. Hvad end det er fordi, gnisten er ved at brænde ud, eller fordi tilliden ikke er i top, så kommer parrene på den ultimative kærlighedstest i det nye reality-format ‘Singletown’. Det oplyser Discovery Networks Danmark i en pressemeddelelse.

I programmet vælger modige kærestepar at gå hver til sit og blive hinandens eks’er. Hver for sig flytter de ind i to luksuriøse københavnerlejligheder, hvor de sommeren igennem skal på dates, feste med singler og nyde livet i hovedstaden med alt, hvad det indebærer af lir og luksus. Hver uge afsluttes med kærlighedstesten, hvor parrene – nu som eks-kærester – kommer til at stå ansigt til ansigt og skal beslutte, om de vil fortsætte eksperimentet eller går derfra som et par. En beslutning, der ikke altid er lige let, når man pludselig skal lægge kortene på bordet og stå til regnskab for det, der er sket.

– Vi har de seneste mange år set rigtig mange realityprogrammer, hvor det i bund og grund handler om at finde kærligheden. Her har vi for første gang et realityprogram, der sætter fokus på det, der kommer i kølvandet på den store forelskelse og kærligheden: nemlig parforholdets strabadser og store spørgsmål. Der er derfor noget helt andet og meget mere ægte og alvorligt på spil for de medvirkende. For er græsset virkelig grønnere på den anden side? Eller har man fundet den sande kærlighed? Det er store spørgsmål, som åbner for de helt store følelser, og som det kræver et afsindigt mod at turde vise for åben skærm, forklarer programdirektør på Discovery Networks Danmark, Pil Gundelach Brandstrup, der har stor ros til de medvirkende kærestepar, der både byder på kendte realitystjerner som Lenny Pihl og Melina, Teitur og Christel samt Sami og Lea, og en række helt nye par, der aldrig har lavet tv før.

Artiklen fortsætter under billedet…

singletown 5f5667857fa9a

Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark.

– Vi har på produktionen været helt overrumplede over, hvordan de medvirkende med åbent sind er gået ind til det her eksperiment uden forbehold. De giver alt af sig selv, og jeg tør godt love seerne et program, der er rørende, sjovt, intenst, ærligt, ægte og meget medrivende, afslutter Pil Gundelach Brandstrup.

‘Singletown’ har premiere søndag den 13. september klokken 10 på Dplay, hvor du kan se de to første afsnit, og herefter bliver der frigivet to nye afsnit hver søndag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *