Kolding Netavis

Fibernet-abonnementer er kommet for at blive

Betalt indhold
Af Betalt indhold
Foto: Thomas Jensen/Unsplash (Modelfoto)

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

Det er blevet enormt populært at bestille internet fra fibernet-udbydere.

Udbyderne har i den grad gode vilkår i disse tider, og det er der en grund til. Hastigheden er nemlig upåklagelig, og priserne er også særdeles forbrugervenlige. Derfor er der også gode muligheder for dig, som søger nyt internet til din bolig, dit sommerhus eller din arbejdsplads.

Gå online allerede nu, og tag en fibernet-test, så du kan finde ud af, om du har mulighed for at få fiber, hvor du har adresse.

Hvad består en fibernet-forbindelse af?

Hvad er det mere præcist, der gør fibernet specielt? Det helt korte svar på det spørgsmål er, at løsningen bliver leveret til din bolig gennem ekstremt tynde lyslederkabler. Det har mange store fordele – både for miljøet og for dig som forbruger.

Løsningen er for det første meget mindre miljøskadelig, end når man eksempelvis bruger de mere gammeldags kobberkabler til internet. Du kan altså være med til at tage et aktivt grønnere valg, når du bestiller en fibernet-pakke.

Der er dog også andre gode grunde. De handler blandt andet om, at du får din helt egen personlige forbindelse. Med andre typer internet bliver signalet sendt fra en central, der ligger tæt på din bolig. Det betyder, at du får det samme signal, som også dine naboer bruger. Alt efter hvor langt du bor fra centralen, og hvordan bevoksningen af træer er i dit område, kan signaleret variere i styrke.

Med fiber får du din egen forbindelse. Det bevirker, at internettet er stabilt. Det gælder både ved download og upload. Fibernet-hastigheden er konstant. Du kommer altså ikke til at opleve udsving på nogen måde. Dette er den helt store fordel for dig som kunde.

Hvad så med fibernet-priser?

Det er slet ikke noget, du behøver at bekymre dig om. Det er ikke noget problem at finde et godt fibernet-tilbud på markedet. Derfor vælger flere og flere danskere denne løsning. Prisen afhænger selvfølgelig af din udbyder, men der er heldigvis så stor konkurrence på markedet lige nu, at det er ret nemt at finde fibernet billigt. Du skal dog være opmærksom på, at det kan koste lidt at få etableret fiber.

Et abonnement er også en fantastisk løsning for gamere. Er du glad for at spille computer, eller har du én boende på matriklen, som interesserer sig for gaming, er fiber helt klart en god løsning. Det er nemlig altid hurtigt og stabilt, uanset hvor stor en belastning det udsættes for.

Det vil sige, at nogen i husstanden kan spille, andre kan se serie, og der kan stadig nemt streames en fodboldkamp eller lignende.

Danskerne har i den grad taget løsningen til sig. Flere og flere vælger fiber, fordi det bringer en stor mængde fordele med sig. Og nu er det efterhånden ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt det er muligt at få adgang. Mulighederne udvides nemlig konstant, så chancen for, at du kan komme med på bølgen, er relativt stor.

Tjek, om du har adgang til løsningen, og bestil din pakke allerede i dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel