Kolding Netavis

Erhvervspris for at skabe vækst og stærke resultater

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Handy Transportvogne fik overrakt prisen af repræsentanter fra Spar Nord og BDO. Pressefoto.

Handy Transportvogne i Kolding er blevet udnævnt til Succesvirksomhed 2020.

På baggrund af 72.126 regnskaber fra virksomheder i Region Syddanmark har Spar Nord og BDO netop fundet frem til de 200 virksomheder, som over en femårig periode har haft størst succes på en række finansielle parametre. De 200 virksomheder hyldes nu af Spar Nord og BDO med erhvervsprisen Succesvirksomhed 2020.

En af de nykårede vindere er Handy Transportvogne A/S på Essen i Kolding, som siden 1949 har været leverandører af specialtilrettede løsninger til landets medicinalindustri, den tekniske industri, levnedsmiddelindustrien og en lang række private virksomheder:

– Vi er utroligt stolte over at blive kåret som vindere af Succesvirksomhedsprisen. Vi har oplevet en stabil vækst igennem 16 år takket være vores store fokus på kundetilpassede løsninger. Derfor er det skønt at blive anerkendt for vores stabile arbejde og mangeårige stærke resultater, siger en glad CEO hos Handy, Henrik Sig, i en pressemeddelelse. Han fortsætter:

– Efter mange år på markedet betragter vi os selv som en vidensbank, hvor vi trækker på den viden og erfaring, vi har opbygget. Det, kan vi se, skaber de bedste resultater, og vores kreative og kompetente medarbejdere formår gang på gang at imponere vores kunder. Derfor er vi glade for, at de nu får anerkendelse for deres hårde arbejde.

Handy beskæftiger i dag 12 medarbejdere i Kolding. Virksomheden har netop fået overrakt prisen bestående af en Succesvirksomhed-statuette og et hædersbevis af repræsentanter fra Spar Nord og BDO, der med respekt for myndighedernes corona-anbefalinger fejrede succesvirksomheden med albuehilsen, fodbump og store smil.

Spar Nord og BDO indstiftede sidste år erhvervsprisen Succesvirksomhed med det formål at hylde de mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, som leverer et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og dansk økonomi som helhed.

På grund af smitterisikoen vil Spar Nord og BDO – i modsætning til sidste år – ikke gennemføre regionale finaler. De vil derimod hylde succesvirksomhederne i en inspirationsbog, der udkommer i løbet af efteråret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *