Kolding Netavis

En ny måde at vise hvad erhvervsuddannelser kan

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Hands-on Live besøger IBC Kolding. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Identitet, autoritet og en særlig ’superkraft’. Det får man med en erhvervsuddannelse i industrien, og det er også det budskab, der i fokus, når Hands-on Live besøger IBC Kolding i morgen, torsdag.

Hands-on Live åbner dørene for et liveshow spækket med indslag. Showet bliver streamet fra klokken 12 på YouTube og Twitch, så det kan følges af uddannelsessøgende unge over hele landet. Dertil vil elever fra IBC Kolding være publikum ved selve showet.

Showets vært, Nicholas Kaiser, som er kendt fra morgenradio på The Voice, tager publikum igennem forskellige indslag i løbet af showet, hvor publikum vil møde passionerede elever fra erhvervsskolen, som skal konkurrere i uddannelserne kontor og handel.

I showet er der også mulighed for at følge unge ambitiøse rollemodeller fra forskellige uddannelser og praktiksteder i industrien. Rollemodellerne fortæller i små videoer om netop deres erhvervsuddannelse, hvorfor den er spændende og hvilke muligheder den giver dem.

– Vi har valgt at lægge hus til Hands-on Live, fordi vi ser det som en god mulighed for at få synliggjort vores erhvervsuddannelser. Hands-on Live er et godt og nytænkende supplement til den vejledning og de aktiviteter vi i øvrigt tilbyder her på IBC Kolding, siger uddannelseschef Michael Lauridsen i en pressemeddelelse.

Bag Hands-on Live står DI, Dansk Metal, HK Privat, 3F og Teknisk Landsforbund. Projektet bliver desuden støttet af Nordea-fonden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *