Kolding Netavis

En god restaurant i Odense: Lidt til den sultne

Betalt indhold
Af Betalt indhold
Foto: Patrick Tomasso/Unsplash.

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

Odense kan i sin autentiske gamle by byde på en masse madoplevelser for unge som gamle.

Odense formår at overraske hver gang, og som den største by på Fyn har den vidt forskellige gastronomiske oplevelser at byde på.

Så står du og mangler en restaurant i Odense til din næste aften ude, kan du her læse med og få samlet dig lidt inspiration til de odenseanske overraskelser.

En god morgenmad i Odense

I hjertet af Odense finder du en hyggelig restaurant Cafe Skt. Gertrud, som er samlingspunkter en god lørdag morgen til en rigtig hyggelig frokost eller morgenmads platte. Netop den restaurant har tilbudt sine gæster velsmagende madopevelser siden 1986, som du hurtigt fornemmer i de gamle velholdte lokaler.

Lidt af det hele

Vi kender det, når det bare er fuldstændig umuligt at udvælge sig den helt rette restaurant i Odense, fordi det bugner at skønne spise muligheder. Men her kan både Storms Pakhus og Arkaden Food Hall hjælpe dig godt på vej. Her kan hele familien tage hen og få præcis det i hver især ønsker jer at spise. Her kan man få alt fra indisk, thai til smørrebrød og pizza.

Klassisk italiensk

Man går vel aldrig helt galt i byen med lidt italienske traditioner på restaurant i Odense. Pizza, pasta god pølse og ost – det kan unge såvel som gamle altid nyde. Der er et utal af italienske lækre restauranter i Odense, men en af vores favoritter er Marcantonio Trattoria, som ligger på en af Odenses hyggeligste gader, Vintapperstræde, og servere ægte italiensk mad, lavet af italienere.

Nytænkende og spændende Japansk

Er du til en mere utraditionel restaurant, set med danske øjne, byder Odense indefor på Goma. På denne restaurant i Odense er du sikret en spændende madoplevelse fyldt med farver, nye smage, anretninger i fineste stil alt i den bedste japanske ånd med en god potion fusionskøkken. Vil du være med til at prøve noget nyt?

Ude godt – men hjemme bedst

Kan alle de udenlandske smagsnuancer være lidt for overvældende, så byder Odense også på et væld af gode danske restauranter, hvor de danske traditionelle retter ofte er at finde på menukortet. En restaurant som Sortebro Kro, som bare emmer af dansk krostemning og god dansk service, lever op til sine yderst fine lokaler akkompagneret med deres lækre mad. Kig endelig forbi til en god middag – blot et stenkast fra den Fynske Landsby.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel