Kolding Netavis

Ejer af pizzeria ville ikke lukke op for Fødevarestyrelsen

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: petrovhey/Pixabay (Modelfoto)

Den 5. juli kom Fødevarestyrelsen på uanmeldt besøg hos pizzeriaet Peach Pit på Brændkjærgade i Kolding.

Fødevarestyrelsen ville foretage en opfølgning på tidligere sanktioner, står der i kontrolrapporten.

Ved ankomsten til virksomheden bemærkede Fødevarestyrelsen, at der hang et skilt, hvorpå der stod, at virksomheden var lukket. Dog kunne de se, at der var lys tændt i produktionslokalet.

Netop som Fødevarestyrelsen var ved at gå, kom virksomhedens ejer hen og oplyste, at de kunne komme tilbage klokken 16. Fødevarestyrelsen gjorde opmærksom på, at formålet med besøget var at følge op på tidligere sanktioner. Ejer insisterede på, at de skulle komme tilbage klokken 16 og låste døren efter sig.

Fødevarestyrelsen kunne fra vinduespartiet og glasdøren se, at en medarbejder var i gang med at tilberede fødevarer. Efterfølgende bankede Fødevarestyrelsen på døren. Virksomhedsejeren kom hen til glasdøren uden at åbne den. Fødevarestyrelsen forsøgte gentagne gange at få ejeren til at åbne døren, men ejeren rystede på hovedet og sagde bag den lukkede glasdør, at de kunne komme tilbage klokken 16. Derefter gik ejeren væk fra døren på trods af Fødevarestyrelsens fortsatte banken. Der blev også forsøgt kontakt til virksomheden via telefon, der dog gik på telefonsvarer.

Virksomheden åbnede ikke døren, på trods af gentagne forsøg fra Fødevarestyrelsen, og derfor kunne de ikke få adgang til virksomheden.

Der blev udstedt en bøde på 2.500 kroner til Peach Pit.

Kolding Netavis har forgæves forsøgt, at få en kommentar fra ejeren af Peach Pit.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel