Kolding Netavis

Dragefestival på Skamlingsbanken

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Himlen over Skamlingsbanken bliver fyldt med små og store drager, når Naturpark Lillebælt inviterer til drageevent.

Naturpark Lillebælt inviterer alle børn og voksne til at komme ud og nyde vinden, sætte sin egen drage op, låne en drage eller selv bygge en drage af de genbrugsmaterialer, som står til rådighed for alle de kreative dragebyggere, der kommer forbi.

– I Naturpark Lillebælt har vi fokus på bæredygtighed og miljø og derfor synes vi, at det er en god lejlighed til at vise, at man kan lave fine drager af genbrugsmaterialer i stedet for nødvendigvis at skulle anskaffe sig nyt, fortæller formand for Naturpark Lillebælt og byrådsmedlem i Kolding, Eea Haldan Vestergaard, der selv kommer forbi Skamlingsbanken og deltager i drageeventen.

Nyd udsigten fra Naturparkens højeste punkt

Arrangementet foregår på Skamlingsbanken ved Lillebælt, hvor der er masser af plads til at lade dragerne stige til vejrs. Skamlingsbanken er Naturpark Lillebælts højeste punkt med sine 113 meter over havet, hvor man kan nyde den smukke udsigt ud over bæltet og synet af dragerne på himlen.

Man kan også møde Naturparks Lillebælts naturvejledere og få en snak med Eea Haldan Vestergaard, der fortæller mere om naturparken og alt det, du kan opleve Naturpark Lillebælt.

Du kan også høre mere om planerne for Skamlingsbanken og få inspiration til en gåtur ud i det storslåede landskab på egen hånd. Adressen er Skamlingsvejen 123, 6093 Sjølund. Tilmelding er ikke nødvendig, og det er gratis at deltage.

Dragefestivalen finder sted onsdag den 17. oktober fra klokken 13-16.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *