Kolding Netavis

DR-vært sælger hjemmet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: EDC Poul Erik Bech - Amager.

Fire måneder nåede til salg-skiltet at være fremme i vinduet i den kendte DR-vært Sofie Østergaards rækkehus på Islands Brygge, før der kunne smækkes et “Solgt”-klistermærke på.

Handlen på Aftenshowet- og Versus-værtens hjem er nemlig netop blevet tinglyst – og nu skal pakkearbejdet altså for alvor i gang efter mere end seks år på adressen, skriver boligmediet Boliga.dk.

Østergaard købte det 121 kvadratmeter store rækkehus i den københavnske vandkantsbydel tilbage i 2014 – samme år, som det stod færdigbygget. Dengang gav hun og kæresten, Sebastian Richelsen, lige over fem millioner kroner for det splinternye hjem, mens de i foråret satte det på markedet for lige under syv millioner kroner.

De nye ejere får dog nøglerne til adressen for noget mindre; det endelige hammerslag for de fire værelser endte nemlig på lige præcis 6,6 millioner kroner. Men så kan de også se frem til at rykke ind i et område, der af ejendomsmægleren EDC Poul Erik Bech Amager blev beskrevet som “en familieoase mellem storby, vand og natur “.

Område i opsving

Amager – og mere specifikt postnummeret København S – har længe været et område af hovedstaden, hvor man kunne købe et hjem for billigere penge end mange andre bydele i Købehavn. Men de seneste år er priserne i området steget betragteligt – særligt på grund af det populære og dyre boligområde Islands Brygge.

Siden 2014, hvor tv-værten købte det nybyggede rækkehus, er salgskvadratmeterpriserne således steget fra lige omkring 31.100 kroner til over 43.000 kroner pr. solgte kvadratmeter i år – det svarer til en prisstigning på godt 38 procent, viser tal fra Boliga.dk. Det betyder, at et hus i København S på 150 gennemsnitlige kvadratmeter, som kostede 4,66 millioner kroner i 2014, i år vil blive handlet for 6,45 millioner kroner.

Udover sine værtsroller i Aftenshowet, MGP og andre underholdningsprogrammer på DR laver Sofie Østergaard også radioprogrammet ”Overskud med Sofie Østergaard” på Radio4, der handler om privatøkonomi.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *