Kolding Netavis

Diskoteksejer raser: -De pisser lidt på vores branche

Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Natklubber og diskoteker må fortsat ikke holde åbent. Det gør diskoteksejer i Kolding rasende.

Ejer af Diskotek Tordenskiold i Kolding er godt rasende, fordi han mener, at regeringen med genåbningens fase 4 igen har forbigået natklubber og diskoteker, skriver TV Syd.

Det, der gør mest ondt er, at regeringen tager brødet ud af munden på natklubberne og giver det til værtshusene og cafeerne. De må nemlig nu holder yderligere åbent fra klokken 24 til 02. De må dog ikke lukke nye gæster ind efter klokken 23:

– Som natklub kan vi ikke gøre ligesom et værtshus. Vi kan ikke nøjes med 100 gæster. Folk kommer ikke et sted som vores, hvis de ikke kan danse. Ærligt talt er det lidt til grin. Vi bliver skubbet og udsat, mens vores konkurrenter får bedre vilkår. De pisser lidt på vores branche, siger Thomas Lunderskov til TV Syd.

Han mener desuden, at man bør holde øje med, at der ikke bliver skabt natklubsstemning derude:

– Det fornemmer jeg nemlig, at der allerede er nu, tilføjer Thomas Lunderskov.

Nu er håbet, at Diskotek Tordenskiold kan åbne til november og redde juleomsætningen. Desuden har diskotekets 40 deltidsansatte nu gået hjemme i otte måneder, hvis der åbnes til november. Det er ikke givet, at de vender tilbage, blandt andet fordi de måske har fundet et andet job.

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *