Kolding Netavis

Danske Spil: -Dette er vinderen af X Factor

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Fredag aften falder afgørelsen om, hvem der skal vinde årets X Factor. Meget peger på Benjamin, men seerne har det sidste ord.

Nu er de kun tre tilbage, og det er afgørelsens time i årets X Factor. Fredag aften, når showet løber over skærmen, står kampen mellem Benjamin Rosenbohm, Kristian Kjærlund og Live Vogel.

Men hvem der vinder, er helt uvist, selv om Danske Spils oddssætter har en klar forventning om, at Benjamin Rosenbohm løber med sejren. Han giver odds 1,45 til at løbe med sejren, mens Kristian Kjærlund giver 3,50 igen og Live Vogel giver 7,50.

Ser man på indsatserne, så har halvdelen af spillerne sat deres penge på, at Benjamin Rosenbohm vinder, mens 30 pct. har sat pengene på Kristian Kjærlund og 20 pct. på Live Vogel.

Hvis man så ser på kønsfordelingen, så viser det sig, at kvinderne foretrækker Kristian Kjærlund, og mændene foretrækker Benjamin Rosenbohm.

– Vurderingen er, at Benjamin har en sikkerhed i sin optræden og er populær blandt seerne og alt i alt har været den mest overbevisende i sin vokal af de tre finalister igennem alle showene, siger Oddsansvarlig Peter Emmike Rasmussen op til X Factor finalen.

Oh Land uden deltagere i finalen

I sidste uge røg pigegruppen Echo ud efter en optræden, hvor de endnu en gang fik at vide, at de lød som fire korpiger, da de sang med sangeren Bisse.

Dermed har Oh Land ikke nogen deltagere tilbage, mens Thomas Blachman har Kristian Kjærlund og Ankerstjerne har Live Vogel og Benjamin Rosenbohm.

Men hvad seerne beslutter, får vi først at vide fredag aften.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *