Kolding Netavis

Danmarksdemokraterne stemte nej

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Karina Adsbøl (DD). Foto: Marie Hald.

Læserbrev af Karina Adsbøl, MF, Danmarksdemokraterne (DD), Koldingvej 17, 6580 Vamdrup.

Vejafgiften vil gøre det meget dyrt at drive vognmandsvirksomhed, og det kan betyde at vognmændene ikke har råd til at investere i grøn omstilling.

Den vil gøre det nærmest umuligt for vognmænd at blive boende i landdistrikterne og drive vognmandsforretning derfra. Og den vil få priserne til at stige og ramme den helt almindelige forbruger. Det er helt skævt!

Vognmændene har forsøgt at råbe regeringen op.

Desværre uden held. Vejafgiften vil ramme vores vognmænd rigtig hårdt. Mange risikerer at knække nakken. Det er den helt forkerte vej at gå!

Vognmændene har ikke noget valg. De bliver nødt til at sende regningen videre til danskerne. Regeringen gør det bare endnu dyrere at være dansker. Det skal IKKE være dyrere at være dansker!

I Danmarksdemokraterne har vi kæmpet for de danske vognmænd. Desværre lytter regeringen kun til sig selv. Men vi fortsætter arbejdet – og vil fortsat være vognmændenes stemme i Folketinget.

Også i denne sag har Venstre desværre ændret holdning, før et valg var de imod, og kaldte afgiften ”helt skæv”.

Der er behov for en langsigtet og bæredygtig tilgang til transportsektoren, der også i fremtiden binder Danmark sammen.

Og ja, det kræver investeringer i grøn infrastruktur og støtte til vognmændene, der ønsker at investere i mere miljøvenlige transportformer. Og de investeringer skal ske i samarbejde med branchen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel