Kolding Netavis

Cremer der kan give ekstra fugt til tør hud i vintermånederne

Betalt indhold
Af Betalt indhold
Foto: Pexels (Modelfoto)

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

I vintermånederne kan det være en udfordring at holde huden fugtet, og derfor er det ekstra vigtigt at bruge en god creme. Der findes mange forskellige cremer på markedet med alenlange ingredienslister.

Man kan vælge mellem cbd creme, fedtcreme, olier og serummer, og sågar et produkt, som i folkemunde kaldes for “kopattesalve”. men ikke alle cremer er lige gode til tør hud. Nogle gange kan det være svært at finde den helt rigtige creme, men her får du et par bud på nogle gode fugtgivende cremer, som kan bruges i de koldere måneder.

Creme til at fugte din hud i vintermånederne

Når temperaturen udenfor bliver koldere og koldere, så er det vigtigt at huske på at fugte sin hud ordentligt. Det kan være en god idé at bruge en creme, der er beregnet til at fugte din hud, og som samtidig har en beskyttende virkning. På den måde kan du undgå, at din hud bliver tør og irriteret i løbet af vintermånederne. Husk at smøre dig ind i cremen flere gange om dagen, især efter du har været ude i kulden. På den måde kan du sikre dig, at din hud får den fugt den har brug for.

Er det farligt for min hud at gå udenfor uden beskyttelse i kulden?

Nej, det er som sådan ikke farligt for din hud at gå udenfor uden beskyttelse i kulden. Det kan dog være ret så ubehageligt, hvis frosten virkelig bider i kinderne. Da den udendørs luft er mere tør omkring frysepunktet, fordamper mere af din huds naturlige fugt. Derfor kan du så vidt muligt undgå at opholde dig for længe i kulden, selvom det ikke er direkte skadeligt for din hud at være udenfor i kortere perioder. Igen skal det råd vejes mod det faktum, at du stadigvæk har godt af en aktiv livsstil med motion og bevælgelse. Det gælder også i vintermånederne!

Hvorfor bliver min hud tørrere om vinteren?

Når temperaturen udenfor bliver koldere og luften tørrere, så kan det have en negativ indflydelse på din hud. Dette er især tilfældet for personer, der har en tendens til at få tør hud i forvejen. Nogle af de typiske tegn på tør hud om vinteren er, at huden begynder at klø, eller måske føles den stram og sprukken.

Der findes mange forskellige cremer derude, og en del vil kunne give ekstra fugt til tør hud i vintermånederne. Hvis du har problemer med tør hud, så kan dette være en løsning for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel