Kolding Netavis

Christiansfeld Festival er tilbage

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Svestar. Pressefoto.

Efter to års pause er Christiansfeld Festival 2022 i maj klar til at byde velkommen til fem dage med skøn musik i UNESCO byens unikke rammer.

Musikelskere kan godt begynde at glæde sig. Christiansfeld Festival er tilbage fra 11. til 15. maj, og i løbet af festivalens fem dage, kan man gå fra den ene store musikoplevelse til den næste.

Temaet for festivalen ”Byens musik – fra 1700-tals barokmusik til verdensmusik” afspejler en musik- og sangkultur, der har stor betydning for indbyggerne i Christiansfeld. Ikke mindst for Brødremenigheden, der grundlagde byen i 1773.

Musik og sang er en vigtig del af Brødremenighedernes identitet, og festivalen kombinerer klassisk europæisk musik og verdensmusik i med udgangspunkt i menighedens musiktraditioner.

Programmet byder på en bred vifte af orkester-, kammer-, folke-, og kormusik fra hele verden alt sammen spillet af professionelle musikere i de smukke omgivelser i Søstrehuset eller Brødremenighedens kirke Salshuset.

Oplev blandt andre Aarhus Solistensemble & Aarhus Balletkompagni, Scandinavian Brass Quintet og specialist i Brødremenighedens musik Christina Ekström.

Hele programmet kan ses på www.christiansfeldfestival.dk, hvor det også er muligt at købe billetter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel