Kolding Netavis

Byggeriet skrider frem: Nu er der rejsegilde

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Den 2. marts er der rejsegilde på det nye sundhedshus i Christiansfeld. Foto: Kolding Kommune.

Kom til rejsegilde og se det nye sundhedshus i Christiansfeld.

Der er fart på byggeriet af det nye sundhedshus i Christiansfeld på Kongensgade. Arbejdet er nu så langt, at By- og Udviklingsforvaltningen, der er bygherre, kan invitere alle interesserede til rejsegilde onsdag den 2. marts klokken 11.

-Byggeriet skrider planmæssigt og godt frem, og det betyder, at vi vil benytte rejsegildet til også at invitere deltagerne rundt på byggepladsen og fortælle mere om byggeriet og sundhedshuset, fortæller projektleder Jakob Revsbeck.

Ved rejsegildet er der velkomst og tale ved borgmester Knud Erik Langhoff (C), taler ved Erik Arkitekter A/S og Egil Rasmussen A/S. Og så er der pølser og sodavand og rundvisning på byggepladsen.

Sundhedshus Christiansfeld forventes klar til indflytning til sommeren 2022.

Sidste punktum i UNESCO-indsats

Byggeriet af Sundhedshus Christiansfeld er det sidste store projekt i de fire udviklingsområder, som blev udpeget i Christiansfelds centrum i forbindelse med områdets optagelse på Unescos verdensarvsliste. De øvrige er ombygning af Christiansfeld gl. Skole til almene boliger, nye private udlejningsboliger i Jernbanegade, Comeniushaven og restaurering af Den gl. Pigeskole.

Byggeriet af Sundhedshus Christiansfeld har modtaget tilskud fra Sundhedsministeriet for at understøtte lægedækningen i Christiansfeld.

Sundhedshus Christiansfeld opføres af Egil Rasmussen A/S til Kolding Kommune, som udlejer bygningen til Nordic Medicare A/S, der driver Almen Lægeklinik Christiansfeld. Bygningen er tegnet af ERIK Arkitekter A/S.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel