Kolding Netavis

Byggematador kæmper om fornem titel

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Han har en stor del af markedet i Kolding for udlejning af ejendomme til både private- og erhvervskunder.

Pierre Legarth, indehaver af Pierre Ejendomme, er i spil til prisen som “Årets ejerleder 2020”. Han er nomineret i Sydjylland og er oppe imod Gitte Kirkegaard fra Logitrans A/S (Ribe) og Tonny Klein og Rune Værnedal fra SubC Partner A/S (Esbjerg). Vinderen fra Sydjylland går videre til landsfinalen.

“Årets ejerleder” arrangeres hvert år af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv. I år er der fokus på der har været med til, at inspirere i en vanskelig tid under coronakrisen (COVID-19).

I indstillingen af Pierre Legarth står der:

– I 1995 stiftede Pierre Legarth virksomheden Pierre Ejendomme, som i dag er blevet til et veletableret ejendoms- og udviklingsselskab med 70 ansatte. Pierre Ejendomme har en god andel af markedet i Kolding for udlejning af ejendomme til både private- og erhvervskunder.

– Da Covid-19-krisen ramte Danmark, gjorde Pierre Legarth noget, som mange andre og større virksomheder ikke valgte at gøre; han tog personligt fat i alle sine erhvervslejere og tilbød dem betalingsfrie måneder under krisen. Flere af lejerne i hans erhvervslejemål i Kolding skulle ikke betale husleje over en periode, mens andre lejere fik henstand eller huslejerabat. Pierre Legarth har vundet stor respekt i både lokalmiljøet og i erhvervslivet generelt for dette initiativ.

Det skriver PwC i en pressemeddelelse.

“Årets ejerleder 2020” bliver kåret ved et arrangement i Hellerup den 28. oktober.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *