Kolding Netavis

“Breinholts Julekalender” er tilbage

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Anders Breinholt, Søren Rasted og øl-eksperten Carsten Berthelsen er klar igen med den populære øl-julekalender. Foto: Janus Nielsen/Viaplay Group.

Glæd dig til årets sjoveste voksenjulekalender, når Anders Breinholt og venner smager sig frem til årets bedste øl på Viaplay.

Anders Breinholt, Søren Rasted og øl-eksperten Carsten Berthelsen skal endnu engang ud på årets julemission, hvor de skal kåre årets bedste øl, og det bliver ikke kedeligt.

-Jeg er sindssygt glad for, at julekalenderen fortsætter på Viaplay, så vi igen i år kan få lov at smage alle de lækre øl, som Carsten finder til os. Og i år har vi fået egen Michelin kok i form af Dak Wichangoen, det bliver berusende, siger Anders Breinholt.

Carsten Berthelsen er en af landets mest anerkendte øl-eksperter, og han har nøje udvalgt 24 øl, som han sammen med Anders og Søren skal smage frem mod jul. Til at bidrage til den helt rette julestemning, får de løbende besøg af en række kendisser i studiet – og med lækker mad på Michelin niveau og julemusik i øregangen er der er for alvor lagt i kakkelovnen til et brag af en julekalender.

-Vi elsker jul på Viaplay, og med formatet ’Breinholts Julekalender’ i julesokken, glæder vi os til at kunne præsentere vores brugere for en sjov og populær voksenjulekalender fra den. 1. december, siger Morten Lollike, Executive Producer hos Viaplay Group.

Første afsnit af ’Breinholts Julekalender’ kan ses den. 1. december på Viaplay. Der bliver lagt et nyt afsnit ud hver dag frem mod jul. Men som altid er programmet optaget på én dag.

Se teaseren nedenunder…

Video: Viaplay Group

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel