Kolding Netavis

Bog & Idé starter udsalg

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Bog & Idé åbner dørene til bogudsalg.

Bog & idé i Kolding Storcenter inviterer onsdag den 29. januar indenfor til et bogudsalg med et hav af stærke titler. Men selvom der er spot på de lave priser, er det stadig den gode læseoplevelse med mere inden i, der er i fokus. Det skriver Bog & Idé i en pressemeddelelse.

– Det er essentielt for os som boghandler at kunne inspirere vores kunder og leve op til vores løfte om ’mere inden i’. Vi vil ikke bare sælge en god bog, men tilbyde læseoplevelser, man ikke glemmer og fortællinger, der går helt ind under huden, fortæller Anders Dahl Iversen, Markedschef i Indeks Retail, der er kædekontor for Bog & idé.

Derfor har man i Bog & idé samlet et bredt udvalg af stærke titler til bogudsalget, som indeholder noget for enhver smag – lige fra de krimislugende, til de historieinteresserede og helt ned til de yngste læseglade kunder.

Der er bl.a. store forventninger til de populære Jørgen Leth-titler, såsom Andreas Fugl Thøgersens ”Jeg har lyst til at vende tilbage til alting”. I to år har journalist, Andreas Fugl Thøgersen, fulgt i hælene på dokumentaristen og digteren, Jørgen Leth og skildret 80 scener fra Leths usædvanlige liv – fra Haiti til Aarhus og fra Pyrenæerne til København. For 50,- kan man komme med, når Leth generøst giver adgang til sine arkiver og taler om alt fra sex og depressioner til humor og kroppens forfald.

Store titler, små priser, bredt udvalg

Bog & idé i Kolding Storcenter har i øjeblikket travlt med at gøre butikken og de mange nedsatte titler klar til kundernes rykind.

– Der er i år sat alt ind på at tilbyde et spændende udvalg til vores kunder. Der er især mange gode biografier på programmet, men også mange gode skønlitterære titler og flotte børnebøger, lyder det fra Maria.

– Og vi står selvfølgelig klar til at hjælpe vores kunder med at finde den helt rigtig bog til dem selv eller en de holder af.

En populær titel, der spås til at blive revet væk under bogudsalget, er ”Den gode datter” af Karin Slaughter – en af verdens mest populære og anerkendte krimiforfattere.

Læseoplevelser i børnehøjde

For de yngste læsere er der også et omfattende udvalg af titler på udsalg, såsom de klassiske Peter Pedal-bøger. Og så er der billedleksikonet, ”Biler, tog, skibe og fly”, der med over 1.000 forskellige køre- og fartøjer er alle små og store transportentusiasters drøm.

Der er god grund til at kigge forbi bogudsalget fra begyndelsen. De første tre dage af udsalget, onsdag den 29. til fredag d. 31. januar, er der nemlig 20 procents rabat på alle ikke i forvejen nedsatte bøger (gælder dog ikke udsalgsbøger samt bøger med stærk pris). Selve bogudsalget varer frem til 9. februar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *