Kolding Netavis

Bo i Dirch Passers stuer

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Du kan købe den 194 kvadratmeter store bolig i det grønne hus fra 1765 for 9.975.000 millioner kroner. Foto: EDC Poul Erik Bech City.

For mange er Dirch Passer nok en af de mest genkendelige, danske skikkelser, som vi har haft gennem tiderne. Både på scenen, i film og med sin højde på knap to meter – var han nok heller ikke en person, der forsvandt i mængden.

I slutningen af 50’erne og starten af 60’erne kunne man med stor sandsynlighed rende ind i ham på Gråbrødre Torv i indre København. Det var i hvert fald her han boede i nummer fire sammen med skuespillerinden, Judy Gringer, som han dannede par med.

Det fortæller Rikke Krull fra mæglerforretningen EDC Poul Erik Bech, der netop har fået selvsamme bolig til salg.

– De boede på 2. sal til højre i perioden 1958 til 1963. I dag er lejligheden slået sammen med den nedenunder og vi sælger dem samlet, siger hun til Boliga.dk

Historisk hus i dyrt område

Du kan købe den 194 kvadratmeter store bolig i det grønne hus fra 1765 for 9.975.000 millioner kroner, hvilket svarer til en kvadratmeterpris på lige over 51.000 kroner. Det rammer stort set plet i forhold til, hvad ejerlejlighederne bliver solgt til i København K.

Ifølge tal fra Boliga.dk blev ejerlejlighederne i området i gennemsnit solgt for 51.098 kroner pr. Kvadratmeter i årets første kvartal – og altså landets højeste kvadratmeterpriser.

Ikke nok med, at det folkekære skuespiller-par engang har haft sin gang i det grønne hus fra 1765, så er der også en anden velkendt dansker, der har sat sit præg.

Kunstneren Bjørn Wiinblad har nemlig udsmykket væggene i husets opgang med originale malerier, der netop er blevet restaureret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *