Kolding Netavis

Hvem vil du støtte med en cykeltur?

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Den traditionsrige cykelevent for hele familien, BlueBiking, ruller i år for fjerde gang.

Den 1. september kan både børn og voksne vælge mellem fire forskellige ruter rundt i Koldings smukke natur. Også i år går deltagergebyret ubeskåret til et velgørende formål, men som noget nyt, kan deltagerne og andre interesserede bestemme hvilket, skriver BlueKolding i en pressemeddelelse.

Sidste år fik børneafdelingen på Kolding Sygehus overrakt en check på 11.750 kroner af arrangørerne bag BlueBiking. Beløbet var det ubeskårne indsamlede beløb fra deltagerne i 2017-udgaven af BlueBiking. Også i år samler den traditionsrige cykelevent for hele familien ind til et velgørende formål.

Afstemning om hvem pengene skal gå til

Dette års BlueBiking ruller den 1. september, oplyser arrangørerne, BikeRiders.dk og BlueKolding. Som noget nyt kan deltagere og andre interesserede denne gang være med til at afgøre, hvilket velgørende formål, der skal samles ind til.

BikeRiders.dk og BlueKolding har nomineret tre mulige modtagere, der alle har det til fælles, at de gør noget godt for børn i Kolding.

De nominerede er:

Julehjælp Kolding, der hvert år hjælper trængte børnefamilier i Kolding med at få en god Juleaften.

Red Barnet, Kolding afd., der gennemfører en lang række konkrete projekter for udsatte børn og unge i området.

Børneafdelingen på Kolding Sygehus, der udover at behandle syge børn gør meget for at gøre indlæggelsen til en bedre oplevelse for både børn og deres familier.

Frem til den 10. juli kan man stemme på sin favorit. Man behøver ikke deltage i selve cykeleventen for at stemme. Afstemningen foregår nemlig på de to Facebook-sider BlueBiking og BlueKolding, som er offentligt tilgængelige.

Fire ruter – noget for alle

De fire BlueBiking-ruter har alle start ved BlueKolding i Kolding Åpark 3 og snor sig gennem den smukke natur omkring Kolding. Der er to ruter for mountainbikes, én for racercykler og én rute, hvor alle slags cykler kan deltage inkl. el-cykler.

15 km: Til Renseanlægget på Stenderupvej i Agtrup og gennem skoven til Agtrup Midtskovvej, videre til Fjordstien over Rebæk tilbage til Kolding Åpark. Der er et ophold på renseanlægget, hvor deltagerne får lidt at vide om, hvad der sker på anlægget.

25 km:En guidet tur på MTB rundt om Kolding på skovstier startende med Troldhedestien i Marielundskoven. Der bliver et stop på ruten, hvor en stedkendt vil fortælle lidt om området og historien.

35 km: En guidet tur på MTB rundt om Kolding på skovstier startende med Troldhedestien. Forbi shelterpladsen og slusehuset ved Ferup sø. Der bliver et stop på ruten, hvor en stedkendt vil fortælle lidt om området og historien. Turen går via Vonsild tilbage til Blue Kolding50 km: En superflot rute for racercykler, som i år vil være afmærket. Ruten vil også kunne hentes på BlueBikings Facebook-side af deltagerne og lægges på Garmin. Der er præmier til de tre hurtigste tilbage i mål.

Priserne for at deltage er 50,- for 15 km, 75,- for 25 km, 100,- for 35 km og 150,- for 50 km på racercykel. Pengene går ubeskåret til det velgørende formål, som vinder afstemningen.

Efter cykelturen er der pølser og drikkevarer hos BlueKolding i Kolding Åpark 3.

Du kan læse mere om arrangementet i gruppen BlueBiking på Facebook og på www.BikeRiders.dk, hvor du også kan købe billet og tilmelde dig løbet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel