Kolding Netavis

Billige ungdomsboliger på vej

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Nye billige ungdomsboliger er på vej i Lunderskov.

Ejeren af Hotel Lunderskov vil forvandle det gamle hotels indre til 15 nye billige ungdomsboliger. Og ser initiativet som et alternativ til både dyre og for få boliger af slagsen i Kolding.

Han fortæller til JydskeVestkysten, at der forventes nyt liv i den gamle bygning i Lunderskov inden udgangen af 2020. Han understreger, at med priserne, og med Lunderskovs beliggenhed i forhold til Kolding, vil de nye boliger være tiltrækkende for unge studerende i Kolding.

De nye ungdomsboliger i Lunderskov mener ejeren vil kunne lejes for 2000 til 3000 kroner pr. måned. Og de er beliggende på adressen Storegade 1 – og det er lige skråt over banegården med masser af togforbindelsen til og fra Kolding.

Og ejeren af hotellet, der er fra 1906, hedder Guo Xing, og han står bag investeringsfirmaet CX Invest som er hjemmehørende i Esbjerg. Firmaet har lignende projekter bag sig i Esbjerg og Struer.

Firmaet er nu i gang med at indhente tilladelser fra Kolding Kommune, så renoveringen kan begynde i 2020. Samme år satser ejeren på, at boligerne står klar til de studerende.

Kilde: Sebro Press/JydskeVestkysten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *