Kolding Netavis

Biljagt i Kolding i nat: Bilist endte i et træ

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Natten til tirsdag var der en kort biljagt i Kolding. Bilisten, der stak af fra politiet i sin bil, kørte galt – og endte i et træ.

Sydøstjyllands Politi var på en kort biljagt kort før klokken 02 natten til tirsdag.

En Mazda 2 blev for nogle dage siden stjålet i Haderslev. En politipatrulje med nummerpladescanner på patruljebilen blev i nat opmærksomme på den 24-årige mandlige bilist, der kørte ad Vejlevej i Kolding i den stjålne bil. Patruljen gjorde med udrykning manden opmærksom på, at han skulle standse. Men det ønskede han ikke.

I stedet gassede han bilen op og kørte hurtigt væk. Politiet fulgte efter. Under flugten overtrådte manden flere gange færdselsloven, heriblandt at køre over for rødt lys og at køre mod kørselsretningen. Ved pågribelsen af føreren blev der også fundet under et gram amfetamin og han var i besiddelse af to knive. Desuden var han påvirket af euforiserende stoffer.

Biljagten endte ved krydset Palmeallé/Vejlevej, hvor den 24-årige mand kørte ind i et træ. Han blev efterfølgende kørt til sygehuset, hvor det undersøges, hvilke skader han pådrog sig. Han meldes dog stabil og uden for livsfare.

Biljagten startede ved Egtvedvej, videre forbi Ny Esbjergvej og endte på Palmeallé.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed er blevet underrettet om hændelsen, oplyser Sydøstjyllands Politi

Den anholdte bliver løsladt igen, men får flere sigtelse med på vejen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel