Kolding Netavis

Bibliotekerne åbner endnu mere op

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Yderligere genåbning på Koldingbibliotekerne.

Med de seneste ændringer for coronapas på bibliotekerne, kan borgerne i Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup se frem til yderligere adgangsmuligheder på de lokale biblioteker.

Fra tirsdag den 25. maj er lokalbibliotekerne fuldt åbne for borgere med coronapas i tidsrummet fra 7-22 på hverdage. Der er fortsat lukket i weekender og på helligdage.

De nye regler for coronapas betyder, at personalet kun skal lave stikprøvekontrol i stedet for fast kontrol ved indgangen til bibliotekslokalet. Borgerne har dermed et ansvar for at have coronapasset på sig, så det kan fremvises ved behov.

På alle fire biblioteker er det forsat muligt at hente reserverede materialer og aflevere, uden at man skal have et coronapas. Det foregår nemlig i et særskilt område.

-Vi glæder os meget over, at vi kan åbne adgangen til hele biblioteket i Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup. Det betyder, at man dermed igen kan gå på opdagelse ved hylderne og udstillingerne, og man kan læse dagens avis. Mødelokalerne er også åbne igen og kan bookes på vores hjemmeside, fortæller bibliotekschef Pia Henriette Friis i en pressemeddelelse.

De ændrede regler giver også mulighed for at slå alle døre op på biblioteket i Kolding. Hvis man har et coronapas, kan man nu benytte både for- og bagdør. Hvis man blot skal hente reserveret materiale eller aflevere, foregår det via fordøren.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel