Kolding Netavis

Besøg fra Europa på Alfa Laval i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Team Manager Kim Ahrenkiel Ebbesen, der har været på Alfa Laval Kolding i 23 år, har stor viden om pumper. Her fortæller han om aksler til pumper, i daglig tale kaldet Shaft-cellen. Foto: Alfa Laval Kolding.

En af Koldings største arbejdspladser, Alfa Laval, er i denne uge vært for ALEEF-møde med deltagere fra det meste af Europa.

Deltagerne er 17 delegerede fra Alfa Laval i 11 europæiske lande samt to fra HR og en fra IG Metal i Sverige som observatør.

Mødets primære formål er dialog mellem topledelsen og de ansatte. I dette forum kan menige ansatte i Alfa Laval tale direkte med den øverste ledelse via de delegerede.

På mødet bliver landerepræsentanterne opdateret på forretningsudvikling, igangværende projekter og betydningsfulde investeringer, ligesom der skabes en platform for dialog på tværs af landegrænser.

ALEEF er tidligere afholdt i bl.a. Italien, Sverige og Polen. Arrangør er Henrik Nielsen, tillidsrepræsentant (TR) for Alfa Laval i Ronneby i Sverige og medarbejdervalgt i den svenske AB-bestyrelse.

-Det er nødvendigt og givtigt, at vi europæiske TR-kolleger mødes og udveksler erfaringer med konstruktive dialoger og styrkelse af relationer på mødet her i Kolding. Jeg havde selv stor gavn af ALEEF-netværket, da vi flyttede produktion fra Eastbourne i England til Kolding. Fordi jeg havde mødt og planlagt processen i detaljer med min TR-kollega fra Eastbourne, blev processen lettere for alle involverede, fortæller fællestillidsmand for Alfa Laval i Kolding, Brian Bonderup, i en pressemeddelelse.

Besøget slutter i dag, torsdag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel