Kolding Netavis

Bastian Buus vil tilbage i kampen på Zandvoort

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Bastian Buus. Foto: Porsche Motorsport.

Efter et frustrerende ræs på Hockenheim satser Bastian Buus på genrejsning, når tredje afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland finder sted på hollandske Zandvoort denne weekend.

Bastian Buus fra Nr. Bjert ved Kolding fik det aldrig til at fungere på i anden afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland på Hockenheim for to uger siden. Den danske Porsche Junior blev ramt og kørt af banen af en konkurrent, hvilket resulterede i karrierens første DNF i et Porsche Cup-mesterskab.

I denne weekend er Buus og resten af Allied-Racing dog på banen igen, og den 20-årige racerkører – og netop udklækkede student – er fuld af optimisme forud for tredje afdeling af det benhårde tyske mesterskab, hvor han holder en foreløbig femteplads.

-Sidste weekend var forhåbentlig den dårligste, vi får i år. Nu kigger vi fremad, og der er stadig en masse løbsweekender endnu. Vi har haft to gode testdage forud for den kommende weekend, og farten var rigtig god, så jeg glæder mig. Zandvoort er en af kalenderens virkelig fede baner med højdeforskelle og et hurtigt, hældende sving, som fører op til start-mål-langsiden. Jeg var på podiet sidste år, og det håber jeg også på at komme denne weekend, så vi kan få nogle af de point med hjem, som vi smed væk sidste gang, lyder det fra Bastian Buus i en pressemeddelelse.

Tredje afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland på Zandvoort blev skudt i gang med træning og kvalifikation fredag den 23. juni, mens weekendens to sprintløb afvikles lørdag den 24. juni og søndag den 25. juni. Begge løb kan følges live på YouTube.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel